ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

Αποφραξεις αποχετευσεων - Κ. Χατζής

Αντληση Υδάτων από ιδιωτικούς, επαγγελματικούς χώρους

Η απώλεια της προσωπικής σας περιουσίας από μια πλημμύρα στο υπόγειο του σπιτιού ή η της επιχείρησής μπορεί να γίνει ένας πραγματικός εφιάλτης. Μια ξαφνική νεροποντή, μια βλάβη στο αποχετευτικό σας δίκτυο δημιουργεί μια χαώδη κατάσταση. Μέσα σε πολύ λίγα λεπτά μπορεί ολόκληρη η περιουσία σας να καταστραφεί και να χαθούν ανθρώπινες ζωές.

Η μηδαμινή και η κακή συντήρηση των αποχετευτικών δικτύων συσσωρεύει σκουπίδια, ρίζες και φύλλα δέντρων, χαρτιά, τρίχες, λίπη, τρόφιμα, διάφορα αντικείμενα. Ανάλογα με την κατάσταση του αποχετευτικού μας δικτύου και την χρήση θα πρέπει να γίνεται κάποια συντήρηση. Έτσι μπορεί να είναι κάθε μήνα, εξάμηνο, δίμηνο, τρίμηνο ή και κάθε έτος. Η εταιρεία Χατζής εκτός από τις αποφράξεις φρεατίων, λεκάνης, νεροχύτη, νιπτήρα, την συντήρηση και τον καθαρισμό των αποχετευτικών δικτύων αναλαμβάνει και την άντληση υδάτων σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους. Βρίσκεται πάντα δίπλα σας, 24 ώρες το 24ώρο, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Σύγχρονος εξοπλισμός για άμεσο και οικονομικό αποτέλεσμα

Η εταιρεία μας, διαθέτοντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας παρέχει υπηρεσίες άντλησης υδάτων σε οποιοδήποτε μέρος μας καλέσει ο πελάτης. Κατανοώντας τη σημαντικότητα μιας τέτοιας κατάστασης, η έλευση του προσωπικού μας στο χώρο του προβλήματος γίνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και η άντληση των υδάτων γίνεται άμεσα με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία καταβάλλοντας το μέγιστο των προσπαθειών μας. Σε περίπτωση που μετά την άντληση των υδάτων ή των λυμάτων χρειαστεί επιπλέον απόφραξη κάποιου φρεατίου, το προσωπικό μας με τον άριστο επαγγελματισμό που το χαρακτηρίζει θα εκτελέσει άμεσα τις απαιτούμενες ενέργειες έτσι ώστε ο πελάτης να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στο μέλλον σχετικά με αυτά.

Αναθέστε στην εταρεία μας τη μηνιαία συντήρηση της αποχέτευσής σας, ώστε να μη σας απασχολήσει ξανά αυτό το θέμα.

Ζητήστε προσφορά